StembureauApp voor gemeenten

27-02-2020 • Geplaatst in Nieuwsbrief door Renk Ruijter

Wilt u ook realtime inzicht in wat er straks in uw gemeente tijdens de verkiezingsdag op 17 maart 2021 gebeurt? De StembureauApp maakt dit mogelijk. Al tien gemeenten maken er tot grote tevredenheid gebruik van. De komende zeven jaren is er elk jaar een verkiezing, wat de aanschaf van de StembureauApp een goede investering maakt.

De StembureauApp wordt altijd aangeboden inclusief begeleiding van gemeenten die deze app al gebruiken. De eerstvolgende periode waarin deze begeleiding wordt aangeboden loopt van nu tot november 2020. Aangezien de komende Tweede Kamerverkiezingen plaatsvinden op 17 maart 2021, kunnen gemeenten die de StembureauApp aanschaffen er vrijwel meteen gebruik van maken.

De StembureauApp maakt zich op voor gebruik door een grote groep gemeenten. In eerste instantie ontwikkeld door een enkele gemeente, en nu dus bereikbaar, geheel in lijn met samen organiseren, voor meer gemeenten. Eigenaren Den Haag, Rotterdam, Utrecht, Groningen en Zoetermeer hebben in verband met het toekomstige grotere gebruik, in overleg met de VNG besloten het beheer en de regie onder te brengen bij het Servicecentrum Gemeenten van VNG Realisatie.

Communicatie

Natuurlijk wilt u weten wat de StembureauApp allemaal kan. Op Servicecentrum Gemeenten vindt u er uitgebreide informatie over. Eind maart verschijnt het E-Magazine van VNG Realisatie waarin gemeenten Den Haag, Eindhoven en Purmerend hun ervaringen met de StembureauApp met u delen.

NVVB congress en Onlife congres VNG Realisatie

Ontmoet de mensen achter de StembureauApp live op 8 en 9 april op het NVVB congres in Noordwijkerhout of op het Onlife congres van VNG Realisatie op 15 april. Op het NVVB congres zijn de mensen van het Servicecentrum Gemeenten aanwezig met een stand. Op het Onlife congres geven zij een workshop. Inschrijven voor het NVVB congres kan op hier. De inschrijving voor het Onlife congres moet nog beginnen. Houd hiervoor de website vngrealisatie.nl in de gaten.

Contact

Hebt u vragen of wilt een uitgebreid informatiepakket ontvangen, dan kunt een aanvraag doen op het portaal van het Service Centrum Gemeenten.

Nieuwsbrieven

Nieuwsbrieven

Sociale Media

LinkedIn: VIAG

Twitter: @VIAGmedia

RSS: Nieuwsfeed VIAG

Nieuwsfeeds Overig