Aanbesteding GT Print gepubliceerd

26-03-2020 • Geplaatst in Nieuwsbrief door Renk Ruijter

VNG Realisatie heeft het aanbestedingsbestek GT Print op 5 maart gepubliceerd op CTM. Leveranciers hebben tot 5 juni 2020 de tijd om zich in te schijven.

GT Print besteedt aan voor 204 gemeenten en gemeentelijke deelnemingen. Het gaat om ongeveer 6000 multifunctionals en netwerkprinters, inclusief onderhoud en software voor het inrichten van print- en scanfaciliteiten, voor bijna 100.000 kantoorwerkplekken. De aanbesteding is merk onafhankelijk van opzet.

Deelnemers hebben aangegeven dat zij met deze gezamenlijke aanbesteding veel voordelen voorzien voor de komende jaren, ondanks de volume terugloop van 5% per jaar. Door deze aanbesteding kunnen zij beter standaardiseren, efficiënter werken door nieuwe functionaliteiten voor printen en scannen en kosten reduceren. Ook benutten zij zo beter mogelijkheden op het gebied van duurzaamheid en informatiebeveiliging op basis van de nieuwe BIO baseline. 

Contractvorm

Er is gekozen voor een raamovereenkomst met maximaal vijf leveranciers. Via minicompetities worden nadere overeenkomsten gegund. Dit is vergelijkbaar van opzet met de aanbesteding GT Mobiele Communicatie.

Meer informatie

Ondersteunende informatie is te vinden op de pagina van GT Print. De informatie op CTM blijft te allen tijde leidend. Leveranciers vinden daar de benodigde informatie.

Nieuwsbrieven

Nieuwsbrieven

Sociale Media

LinkedIn: VIAG

Twitter: @VIAGmedia

RSS: Nieuwsfeed VIAG

Nieuwsfeeds Overig