Dienstverlening 14+netnummer gecontinueerd

26-03-2020 • Geplaatst in Nieuwsbrief door Renk Ruijter

Voor de komende vijf jaar is de dienstverlening voor het 14+netnummer gegarandeerd. Op 12 maart 2020 hebben VodafoneZiggo en VNG in Den Haag hiertoe een overeenkomst gesloten.

De dienstverlening in de nieuwe overeenkomst is een doorontwikkeling van het oorspronkelijke contract; de spraakherkenning is verbeterd, storingen in de telefonische bereikbaarheid worden beter gesignaleerd en er komt een voorziening om bij calamiteiten gesprekken te kunnen behandelen. Met deze verbeteringen bereiken inwoners hun gemeente de komende vijf jaar gemakkelijk telefonisch via de 14+ netnummers. Het beheer van de 14+netnummer overeenkomst blijft bij het Servicecentrum Gemeenten van VNG Realisatie

14+netnummer

Het 14+netnummer stelt burgers in staat met een kort, gemakkelijk nummer gemeenten telefonisch te bereiken. Het bestaat uit het cijfer 14 plus het netnummer van de gemeente. Bijvoorbeeld 14 010 voor Rotterdam of 14 0172 voor Alphen aan den Rijn.

Nieuwsbrieven

Nieuwsbrieven

Sociale Media

LinkedIn: VIAG

Twitter: @VIAGmedia

RSS: Nieuwsfeed VIAG

Nieuwsfeeds Overig