Vragen over videoconferencingtools?

01-04-2020 • Geplaatst in Nieuwsbrief door Renk Ruijter

Videobellen is in deze tijd een welkome aanvulling op alle andere kanalen die we al gebruiken om met elkaar te communiceren nu het persoonlijke contact tot een minimum beperkt moet worden. Videobellen is niets meer dan een stream van beeld en geluid daar waar we voorheen voornamelijk alleen geluid van de telefoon gebruikten. De beveiligingsmaatregelen zijn ook niet anders dan die we nu al gebruiken voor de communicatie via mail, geluid en chatten gebruiken.

De IBD ontving in de afgelopen dagen veel vragen van gemeenten over videoconferencing tools. Zij hebben de adviezen voor u op een rijtje gezet. Ook hebben ze een korte quickscan gedaan op de beveiligingsmaatregelen van de meest genoemde tools.

https://www.informatiebeveiligingsdienst.nl/nieuws/vragen-over-videoconferencingtools/

Nieuwsbrieven

Nieuwsbrieven

Sociale Media

LinkedIn: VIAG

Twitter: @VIAGmedia

RSS: Nieuwsfeed VIAG

Nieuwsfeeds Overig