Gemeentelijke uitvoering tijdens de coronacrisis

23-04-2020 • Geplaatst in Nieuwsbrief en VNG door Renk Ruijter

Gemeenten zoeken in deze crisis naar mogelijkheden om de dienstverlening te continueren en de bedrijfsvoering op peil te houden. Er wordt nu meer dan ooit digitaal gewerkt. Logischerwijs levert dit nieuwe vraagstukken op in de gemeentelijke uitvoeringspraktijk. Herkenbaar?

VNG Realisatie brengt in beeld welke vraagstukken er in de gemeentelijke uitvoeringspraktijk ontstaan en waar de kansen liggen voor een gezamenlijke aanpak. Ook verbinden we gemeenten onderling om elkaar hierbij te ondersteunen. Dat kan allerlei vormen hebben, van informatiedeling, structuur- en procesontwerp of het ontwikkelen en implementeren van collectieve oplossingen. 

Waar loopt u in de uitvoering tegen aan? Kunt u wel wat hulp gebruiken van een collega-gemeente? Of kunt u juist hulp bieden? Laat het ons weten via nieuws.realisatie@vng.nl. Natuurlijk kunt u daar ook uw vragen stellen.

Nieuwsbrieven

Nieuwsbrieven

Sociale Media

LinkedIn: VIAG

Twitter: @VIAGmedia

RSS: Nieuwsfeed VIAG

Nieuwsfeeds Overig