Direct Duidelijk Tour: online bijeenkomsten over duidelijke overheidscommunicatie

21-05-2020 • Geplaatst in Nieuwsbrief door Renk Ruijter

De Nederlandse samenleving is divers en publieke organisaties hebben contact met veel verschillende mensen. Hoe zorgt u voor duidelijke taal? Hoe maakt u uw communicatieboodschap inclusief en dus begrijpelijk voor iedereen?

Deze – en meer – onderwerpen komen aan bod in de Direct Duidelijk Tour: een serie online bijeenkomsten over duidelijke, inclusieve en bruikbare overheidscommunicatie. Vanaf donderdag 14 mei wekelijks om 10.00 uur (gratis) te volgen.

U kunt de webinars na afloop terugkijken via directduidelijk.gebruikercentraal.nl   

 

Nieuwsbrieven

Nieuwsbrieven

Sociale Media

LinkedIn: VIAG

Twitter: @ViagEvents

RSS: Nieuwsfeed VIAG

Nieuwsfeeds Overig