Kees Duijvelaar ambassadeur voor Grip op informatie

02-07-2020 • Geplaatst in Nieuwsbrief door Renk Ruijter

Waarom is het belangrijk als gemeente open en transparant te zijn? Wat is de relatie tussen open zijn en het op orde hebben van overheidsinformatie? Welke rol speelt de raad hierbij? Om u te helpen bij het beantwoorden van deze vragen trekt Kees Duijvelaar, ambassadeur Grip op informatie, het land in.

Kees Duijvelaar, zelf raadslid te IJsselstein en met jarenlang professionele ervaring op het gebied van informatiebeleid, zal via webinars en bijeenkomsten voor onder ander raadsleden en griffiers dit onderwerp verder toelichten. Daarbij wordt niet alleen aandacht besteed aan nieuwe wet- en regelgeving zoals het Wetsvoorstel open overheid (Woo), maar worden ook voorbeelden gegeven hoe de gemeente kan toewerken naar een transparante gemeente en de informatiehuishouding op orde kan brengen.

Meer informatie

Via de VNG kunt u binnenkort meer informatie verwachten over de webinars en bijeenkomsten. Wilt u meer weten en/of een afspraak maken met Kees Duijvelaar, stuur dan een e-mail naar Olaf.Schoelink@vng.nl.

 

Nieuwsbrieven

Nieuwsbrieven

Sociale Media

LinkedIn: VIAG

Twitter: @VIAGmedia

RSS: Nieuwsfeed VIAG

Nieuwsfeeds Overig