Terugblikken Fieldlab Digitale overheid in transitie

29-10-2020 • Geplaatst in Nieuwsbrief en VNG door Renk Ruijter

Op 5, 6 en 7 oktober 2020 organiseerden BZK en VNG het online Fieldlab Digitale overheid in transitie. Rijk, provincies, gemeenten en uitvoeringsorganisaties werkten samen met wetenschappers, marktpartijen, developers, designers en bestuurders om de digitale overheid te verbeteren.

Alle sessies die zijn opgenomen kunt u terugkijken op samenwerkenaaneenoverheid.pleio.nl.

We blijven werken aan het verbeteren van de digitale overheid. Daarvoor houden we ook de groepen op samenwerkenaaneenoverheid.pleio.nl in stand. Daarin kunt u samenwerken, vragen stellen, bestanden delen, maar hier kunt u ook veel presentaties van de sessies tijdens de Fieldlab terugvinden.

Nieuwsbrieven

Nieuwsbrieven

Sociale Media

LinkedIn: VIAG

Twitter: @VIAGmedia

RSS: Nieuwsfeed VIAG

Nieuwsfeeds Overig