E-book: ‘Zo bestuur je een slimme stad’

11-03-2021 • Geplaatst in Nieuwsbrief door Renk Ruijter • 0 Reactie

In het (digitale) boek ‘Zo bestuur je een slimme stad’ onderzoeken de auteurs hoe politiek en openbaar bestuur veranderden in de afgelopen 20 jaar. Hoe gaan politici om met vernieuwingen zoals big data. En hoe zorgt technologie voor meer welzijn en een versterking van de democratie?

Inhoud

Het boek bestaat uit 3 delen: bestuur, beleid en in de praktijk. In het deel ‘bestuur ‘spreken 13 politici over de impact van digitalisering op de inhoud van hun werk. In het deel ‘beleid’ wordt bekeken hoe het kan dat de inhoud en de werkwijze zo ingrijpend zijn veranderd. In het laatste deel presenteren de auteurs instrumenten waarmee de lezer zelf aan de slag kan.

Bestellen

Het boek is zowel digitaal als gedrukt beschikbaar via de website Future-city.nl.

Reacties (0)

Een reactie toevoegen:

Log in om een reactie te plaatsen, of klik hier om u te registreren!

Nieuwsbrieven

Nieuwsbrieven

Sociale Media

LinkedIn: VIAG

Twitter: @VIAGmedia

RSS: Nieuwsfeed VIAG

Nieuwsfeeds Overig