Update GT Mobiele Communicatie 3

29-03-2021 • Geplaatst in Nieuwsbrief door Renk Ruijter

Binnenkort publiceert de VNG de tweede Algemene Functionele Beschrijving (AFB). Die dient als input voor het tweede digitale inloopspreekuur GT Mobiele Communicatie 3, dat op 8 april plaatsvindt. U kunt zich daarvoor inschrijven via het aanmeldformulier.

Deadline inschrijving 1 mei, 17.00 uur

In de eerste helft van april ontvangt de colleges van B en W een Ledenbrief van de VNG met de oproep om zich in te schrijven voor de aanbesteding. Dat kan tot en met 1 mei aanstaande. Graag zien wij uw inschrijving tegemoet. Het kan zijn dat u graag mee wilt doen maar geen kans ziet binnen de gestelde termijn in te schrijven, bijvoorbeeld omdat u voor uw interne proces meer tijd nodig hebt of wellicht om een andere reden. In dat geval verzoeken wij u contact met ons op te nemen. Dat kan via de mail gtproject@vng.nl of telefonisch op 06-14559445 (Tom van der Kruys). De inschrijfformulieren vindt u op onze webpagina

Nieuwsbrieven

Nieuwsbrieven

Sociale Media

LinkedIn: VIAG

Twitter: @VIAGmedia

RSS: Nieuwsfeed VIAG

Nieuwsfeeds Overig