Gezamenlijke Gemeentelijke Uitvoering: de resultaten in 2020

20-05-2021 • Geplaatst in Nieuwsbrief en VNG door Renk Ruijter

De VNG heeft de GGU Voortgangsrapportage gepubliceerd over de tweede helft van 2020. Hierin vindt u de belangrijkste resultaten die in 2020 in de Gezamenlijke Gemeentelijke Uitvoering (GGU) zijn behaald.

Naast aandacht voor de successen wordt er ook stilgestaan bij wat er in 2020 niet is gelukt of waar knelpunten worden ervaren. De coronacrisis speelde uiteraard een belangrijke rol in 2020, maar heeft binnen de projecten en programma’s van de GGU in het algemeen niet gezorgd voor vertraging. De opgaves waar we aan werkten bleven gelijk, alleen de manier waarop we met elkaar en samen met gemeenten werkten veranderde. We bleken snel en flexibel te zijn. We werkten onder meer samen aan de totstandkoming van een goed uitvoerbare Tozo-regeling en er werd een Coronadashboard gebouwd met actuele cijfers over de coronacrisis.

Lees meer in de GGU Voortgangsrapportage (PDF).

Nieuwsbrieven

Nieuwsbrieven

Sociale Media

LinkedIn: VIAG

Twitter: @VIAGmedia

RSS: Nieuwsfeed VIAG

Nieuwsfeeds Overig