Microsoft zal op 24 juni a.s. “de volgende generatie van Windows” onthullen

03-06-2021 • Geplaatst in Nieuwsbrief en VIAG door Renk Ruijter

Microsoft organiseert een evenement op 24 juni, waar het bedrijf van plan is om de "volgende generatie van Windows" te onthullen.

Het evenement staat gepland om 17:00 uur Nederlandse tijd met Microsoft CEO Satya Nadella en Chief Product Officer Panos Panay die het speciale Windows-evenement mede presenteren. Verwacht wordt dat Microsoft zich met name gaat richten op een nieuwe user interface.

Het nieuws komt weken nadat Microsoft aankondigde dat Windows 10X niet zou lanceren, een besturingssysteem dat is ontworpen voor producten met twee schermen zoals de Surface Neo. In plaats daarvan zal het visuele elementen van Windows 10X implementeren in de hoofdversie van Windows 10. Microsoft kondigde ook aan dat het vanaf 15 juni 2022 niet langer zijn Internet Explorer webbrowser zal ondersteunen.

Join us June 24th at 11 am ET for the #MicrosoftEvent to see what’s next. https://msft.it/6015VATZz

Nieuwsbrieven

Nieuwsbrieven

Sociale Media

LinkedIn: VIAG

Twitter: @VIAGmedia

RSS: Nieuwsfeed VIAG

Nieuwsfeeds Overig