iBestuur Congres 2021

02-09-2021 • Geplaatst in Nieuwsbrief door Renk Ruijter • 0 Reactie

Woensdag 15 september, online én op locatie

Het iBestuur Congres 2021 wordt opnieuw een online congres met volop mogelijkheden tot interactie en online ontmoeting. Om kennis op te doen: wat doet er toe, wat speelt er, hoe moet ik daar mee aan de slag in mijn organisatie. Centraal staan de digitale transformatie en de relatie tussen overheid en samenleving, en de rol van digitalisering hierin. Op de congreslocatie wordt voor een groep genodigde i-bestuurders een volledig corona-proof programma georganiseerd met veel ruimte voor debat en ontmoeting.

Voor meer informatie: iBestuurcongres

Reacties (0)

Een reactie toevoegen:

Log in om een reactie te plaatsen, of klik hier om u te registreren!

Nieuwsbrieven

Nieuwsbrieven

Sociale Media

LinkedIn: VIAG

Twitter: @VIAGmedia

RSS: Nieuwsfeed VIAG

Nieuwsfeeds Overig