Verslag VIAG digitale themadag 17 september 2021

16-09-2021 • Geplaatst in Nieuwsbrief en VIAG door Renk Ruijter

Op vrijdag 17 september jl. stond onze digitale  VIAG themadag met het onderwerp “Hybride werken/-plekken” op het programma. Meer dan 40 deelnemer hebben wij  mogen verwelkomen. Zowel de gemeente Deventer als gemeente Amstelveen hebben ons meegenomen in de do’s en don’ts van het hybride werken. Niet alleen de techniek en facilitaire aspecten zijn meegenomen, maar ook de cultuur- en organisatieaspecten. Ook heeft het VIAG bedrijfslid Salesforce hun visie en aanpak op het hybride werken met ons gedeeld.

Deze themasessie is digitaal vastgelegd en binnenkort voor leden beschikbaar op onze website. Klik hiervoor op deze link:  2021-09-17 VIAG Themadag - VIAG

Nieuwsbrieven

Nieuwsbrieven

Sociale Media

LinkedIn: VIAG

Twitter: @VIAGmedia

RSS: Nieuwsfeed VIAG

Nieuwsfeeds Overig