CIP organiseert masterclass ethiek

23-09-2021 • Geplaatst in Nieuwsbrief door Renk Ruijter

Het Centrum Informatiebeveiliging en Privacybescherming verzorgt de masterclass Ethiek, met 3 podcasts en 3 webinars. Deelnemers krijgen inzicht in de begrippen ethiek en data-ethiek, de laatste ontwikkelingen en de praktische toepassingen.

Programma

De eerste podcast staat inmiddels live. De gespreksleiding is in handen van journalist en podcastmaker Robin Rotman, hij gaat in gesprek met Alex Corra (SVB), Katinka Knops (landelijke politie) en Hamid Belarbi (Toeslagen). Daarin wordt de basis uitgelegd: wat is ethiek eigenlijk? En wat is data-ethiek? Het eerste webinar over smart cities en ethiek heeft op 20 september van 13.00 tot 14.00 plaats (Engels) plaatsgevonden. Het tweede webinar is op 11 oktober om dezelfde tijd en gaat over ethiek in de praktijk.

Aanmelden

Neem deel aan het webinar en stuur een mailtje naar cip@uwv.nl. Terugkijken doe je via het YouTube-kanaal van CIP. De podcasts staan en komen op iTunes, Spotify en op het CIP account van Google Podcast.

Nieuwsbrieven

Nieuwsbrieven

Sociale Media

LinkedIn: VIAG

Twitter: @VIAGmedia

RSS: Nieuwsfeed VIAG

Nieuwsfeeds Overig