Leren van Common Ground in de praktijk

28-10-2021 • Geplaatst in Nieuwsbrief en VNG door Renk Ruijter

Strategische Tafel Groeipact 18 november 2021

Als gemeenten samen leren van Common Ground in de praktijk? Schuif op 18 november 2021, van 15.00-17.00 uur on-line aan bij de strategische tafel georganiseerd voor deelnemers Groeipact. Daar hoort uw gemeente ook bij.

We hebben ook u nodig om te bedenken hoe we ons met Common Ground beter kunnen voorbereiden op (nieuwe) maatschappelijke opgaven. Waar stuiten we in de praktijk op? Wat helpt ons en wat belemmert? Maar ook, hoe kunnen we coalities vormen van gemeenten, leveranciers, ketenorganisaties, adviseurs en VNG om de gemeentelijke informatievoorziening te verbeteren?

Doe mee, krijg inspiratie en breng uw ideeën in. Voor meer informatie en aanmelden:

https://commonground.nl/events/view/5abdef8a-53c8-46f7-80e1-001028466d39/strategische-tafel-groeipact-common-ground

Nieuwsbrieven

Nieuwsbrieven

Sociale Media

LinkedIn: VIAG

Twitter: @VIAGmedia

RSS: Nieuwsfeed VIAG

Nieuwsfeeds Overig