Welkom op de inspiratiebijeenkomst omnichannel op 18 november

28-10-2021 • Geplaatst in Nieuwsbrief en VNG door Renk Ruijter

Het is bijna zover, de tweede inspiratiebijeenkomst omnichannel vindt plaats op donderdag 18 november. Omnichannel dienstverlening gaat over een naadloze klantreis. In een tijd waarin burgers steeds vaker het gevoel hebben dat zij van het kastje naar de muur gestuurd worden, is dit onderwerp erg relevant. Omdat het lastig kan zijn om te starten met omnichannel blijkt de kennis van gemeenten en andere organisaties die al aan de slag zijn aan met omnichannel, waardevol.

Het belooft een interessante bijeenkomst te worden. Zo wordt de nieuwe Toolkit 2.0 uitgereikt en vindt er een talkshow plaats rond het thema mens centraal. Daarnaast is er ruimte voor interactie en organiseren we negen deelsessies. Deelnemers kunnen kiezen bij welke sessie zij aanschuiven; u heeft ruime keuze. Zo wordt bijvoorbeeld een sessie gegeven over de MijnOmgeving, de Digitale Balie Rotterdam en komt ook design aan bod.

We sluiten af met een bestuurderstalkshow met onder andere Karin Sleeking (A&O Fonds), Kees Klink (PostNL) en Christien Bronda (Gemeente Secretaris Groningen) waar de toekomst van de omnichannel aanpak wordt besproken.

Zien we u ook op 18 november? Het programma en hoe u zich kunt aanmelden vindt u in de agenda. Wilt u in de tussentijd meer weten over omnichannel?  Neem dan een kijkje op: Omnichannel-dienstverlening | VNG Realisatie.

Bron: VNG/VNG realisatie

Nieuwsbrieven

Nieuwsbrieven

Sociale Media

LinkedIn: VIAG

Twitter: @VIAGmedia

RSS: Nieuwsfeed VIAG

Nieuwsfeeds Overig