Voorbereiding nieuwe overeenkomst met Microsoft

29-06-2022 • Geplaatst in Nieuwsbrief en VNG door Renk Ruijter

 

Op 30 november 2022 loopt de VNG Mantelovereenkomst met Microsoft af. VNG Realisatie is begin dit jaar gestart met de voorbereidingen om te komen tot een nieuwe toekomstvaste overeenkomst met Microsoft. 

In deze nieuw te sluiten mantelovereenkomst willen we meer flexibiliteit en betere condities voor gemeenten dan nu het geval is. We onderzoeken of we dit kunnen bereiken door onder meer commitment vooraf van gemeenten.

Mocht uw overeenkomst aflopen tussen nu en 1 januari 2023 en bent u nog niet met de VNG in gesprek over dit onderwerp, dan vragen wij u contact op te nemen met Bob Tersteeg om te bekijken of wij u in deze periode goed kunnen ondersteunen.

Nieuwsbrieven

Nieuwsbrieven

Sociale Media

LinkedIn: VIAG

Twitter: @VIAGmedia

RSS: Nieuwsfeed VIAG

Nieuwsfeeds Overig