Afscheid Raymond Alexander, manager VNG Realisatie

18-08-2022 • Geplaatst in Nieuwsbrief en VNG door Renk Ruijter

Op 1 augustus heeft Raymond Alexander afscheid genomen van VNG Realisatie.

Raymond werkte als manager bij de VNG sinds 1 januari 2019, nadat hij eerder een jaar gedetacheerd was geweest via de gemeente 's-Hertogenbosch. In de periode 2016-2018 stond hij aan de wieg van de visievorming rondom Common Ground, geïnitieerd door de koepels VIAG en IMG. Nu Common Ground op visieniveau succesvol beweging heeft gebracht, die ook bestuurlijk wordt omarmd, is het voor hem het juiste moment om het stokje over te dragen. 

Nathan Ducastel, directeur VNG Realisatie: “Raymond heeft in de afgelopen jaren een belangrijke bijdrage geleverd aan de organisatieontwikkeling van VNG Realisatie en aan de gezamenlijke gemeentelijke uitvoering. Daarnaast hebben we hem leren kennen als iemand die naast zijn verbindende rol in gemeentelijke programma’s ook veel oog had voor de mensen die met en voor hem werkten. Ik wil Raymond bedanken voor zijn tomeloze inzet en wens hem heel veel succes toe in zijn verdere carrière.”

Voor de rol van Raymond wordt momenteel vervanging gezocht. Een ervaren manager die als lid van het managementteam van VNG Realisatie verantwoordelijk wordt voor de aandachtsgebieden Architectuur en Standaarden, Markt en Overheid, en de transitie Common Ground.

Het VIAG bestuur bedankt Raymond Alexander voor de langdurige en zeer prettige  samenwerking tijdens zijn periode als voorzitter van IMG 100.000+, zijn collegialiteit en inzet voor de VIAG en later als manager Common Ground bij de VNG. Wij wensen Raymond heel veel succes!

Nieuwsbrieven

Nieuwsbrieven

Sociale Media

LinkedIn: VIAG

Twitter: @VIAGmedia

RSS: Nieuwsfeed VIAG

Nieuwsfeeds Overig