Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

Uitnodiging voor mogelijk de laatste VIAG ALV ooit op 26 april 2023

24/04/2023

Over twee dagen houdt de VIAG mogelijk haar allerlaatste ledenvergadering ooit…… Woensdag 26 april wordt dan ook een belangrijke dag voor iedereen die de samenwerking tussen gemeenten op informatiekundige vraagstukken belangrijk vindt.

Want de beslissing die u, als VIAG-lid, op 26 april kunt nemen, is de heropleving van de VIAG als een bruisende en actieve vereniging. Volop acterend vanuit de regio, met de juiste thema’s, een nieuwe structuur, waarbij de lobby en invloed in den Haag er weer toe doet. Met het vaststellen van de nieuwe strategische visie en bijbehorende statuten kunt u ons helpen deze vernieuwing door te zetten, die volledig ten goede komen van u als IT-medewerker binnen uw stad of gemeente.

Zorg dat u er bij bent! Voor deelname klik hier: Kom jij ook naar onze Algemene Ledenvergadering? - VIAG