Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

SAVE THE DATE - AI Sessie in ’s-Hertogenbosch op dinsdag 8 oktober.

02/08/2024

We zijn bijzonder verheugd om aan te kondigen dat de gemeente ’s-Hertogenbosch binnenkort een inspirerende en innovatieve sessie over AI zal organiseren! Deze boeiende bijeenkomst biedt de perfecte gelegenheid om samen te komen, nieuwe open-source tools te ontwikkelen en waardevolle ervaringen te delen. Het doel is om te voorkomen dat we allemaal individueel het wiel opnieuw moeten uitvinden of overspoeld raken door commerciële initiatieven.

🗓 Datum: Dinsdag 8 oktober 2024
📍 Locatie: ’s-Hertogenbosch (de exacte locatie wordt nog bekendgemaakt)


Wat kunt u verwachten?

Deze sessie is speciaal ontworpen voor iedereen die binnen de overheid werkt en geïnteresseerd is in de mogelijkheden die AI biedt. Het programma zal bestaan uit interactieve workshops, inspirerende lezingen van vooraanstaande experts, en praktische sessies waarin u kunt samenwerken aan innovatieve projecten. Hier zijn enkele hoogtepunten van wat u kunt verwachten:

  • Workshops en Trainingen: Leer de nieuwste technieken en methodologieën binnen AI, en hoe u deze kunt toepassen binnen uw eigen organisatie.
  • Samenwerkingssessies: Werk samen met andere professionals aan het ontwikkelen van open-source tools die nuttig kunnen zijn voor diverse overheidsinstellingen.
  • Ervaringen Delen: Luister naar en deel ervaringen met collega’s over de implementatie van AI in overheidsprocessen. Ontdek succesverhalen en leer van uitdagingen.
  • Netwerkmogelijkheden: Bouw uw professionele netwerk uit door contact te leggen met andere overheidsmedewerkers die dezelfde interesses en uitdagingen hebben.


Aanmelden

Bent u werkzaam bij de overheid en geïnteresseerd in deelname? Dan bent u van harte welkom om deze sessie bij te wonen! 🤝 Om uw deelname te bevestigen, stuur een e-mail naar ai@s-hertogenbosch.nl. Wij vragen u vriendelijk om ons tijdig te laten weten of u komt, zodat we een geschikte en fantastische locatie kunnen regelen voor deze inspirerende dag.

Wij kijken ernaar uit om samen met u de toekomst van AI binnen de overheid te verkennen en vorm te geven! Mis deze kans niet om uw kennis te vergroten, uw netwerk uit te breiden en een actieve rol te spelen in de ontwikkeling van AI-oplossingen voor de overheid.

Contact

Voor meer informatie of vragen kunt u altijd contact met ons opnemen via ai@s-hertogenbosch.nl. Wij staan klaar om uw vragen te beantwoorden en u van alle benodigde informatie te voorzien.

Samen bouwen we aan een toekomst waarin AI een belangrijke rol speelt binnen de overheid!